Containerudlejning

Skal du rydde op i skuret, lægge nyt tag, bygge om eller omlægge haven, så får du måske brug for en container. Vi har helt sikkert containeren til dit behov. Hos Hammerum Vognmandsforretning udlejer vi alle former for containere. Vi tilbyder både åbne og lukkede containere.

Derudover har vi containere med høje og lave sider, og vi garanterer, at vi kan finde en, der passer til dit behov. En container er den optimale løsning, hvis du skal af med f.eks.:

 • Haveaffald
 • Gamle havefliser
 • Beton og mursten
 • Jord
 • Brændbart materiale
 • Deponi affald
 • Nedbrydningsmaterialer

Med vores mange års erfaring kan vi rådgive dig i forhold til, hvilken type og størrelse container du har behov for. Containere kan udlejes i kortere og længere perioder, og vi er fleksible i forhold til levering. Vi leverer containere til både private og virksomheder.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud – så finder vi den rigtige løsning, du kan bruge. Vi hjælper både i Herning og Ikast-området.

 • Åbne containere fra 7 – 33 m³
 • Lukkede containere fra 12 – 16 m³
 • Combicontainere to-delt

Vi tilbyder udover containerudlejning og containerkørsel også levering af både sand og grus

Vi kan tilbyde dig containerkørsel uanset hvilken type og størrelse af container du lejer hos os. Vi udfører containerkørsel for både private og erhverv i Hammerum, men også områderne nær Herning og Ikast.

Containerkørsel

Når du lejer en container hos os, sørger vi for både levering af containeren hos dig og den efterfølgende containerkørsel. Vi har stor erfaring med containerkørsel af både haveaffald, byggeaffald og mange andre materialer. Derfor kan du trygt overlade den opgave til os.

Vi kan tilbyde dig containerkørsel uanset hvilken type og størrelse af container, du lejer hos os. Vi udfører containerkørsel for både private og erhverv i Hammerum, men også områderne nær Herning og Ikast.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores priser.

Fordele ved at vælge os til levering af container

Når du vælger Hammerum Vognmandsforretning som din leverandør af containerudlejning, får du en række fordele:

 • Stor fleksibilitet: Vi tilpasser os dine behov og sørger for hurtig levering og afhentning.
 • Bredt udvalg: Uanset om du har brug for en lille eller stor container, har vi en løsning, der passer.
 • Erfarne chauffører: Vores team af erfarne chauffører sikrer, at din container bliver leveret og afhentet sikkert og til tiden.
 • Miljørigtig håndtering: Vi sørger for korrekt sortering og bortskaffelse af dit affald, i overensstemmelse med gældende miljøregler.

Miljøhensyn

Hos Hammerum Vognmandsforretning går vi op i miljøet. Vi sørger for, at alt affald bliver sorteret korrekt og behandlet på en miljøvenlig måde. Vores containere er designet til at minimere miljøpåvirkningen, og vi arbejder tæt sammen med affaldsbehandlingsanlæg for at sikre, at affaldet bliver genanvendt eller bortskaffet på en ansvarlig måde.

Særlige behov

Har du særlige behov eller krav til din containerløsning? Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til specifikke projekter. Uanset om du har brug for ekstra store containere, containere med specialudstyr eller en særlig tidsplan for levering og afhentning, kan vi imødekomme dine behov.

Vi leverer containere og tilbyder containerkørsel i hele Herning og Ikast-området, men vi kan også dække nærliggende byer og regioner. Vores mål er at være din pålidelige partner inden for containerudlejning, uanset hvor dit projekt befinder sig.

Kontakt os for containerkørsel

Når du lejer en container hos os, så sørger vi for både levering af containeren hos dig og den efterfølgende containerkørsel. Vi har stor erfaring med containerkørsel med både haveaffald, byggeaffald og mange andre ting. Derfor kan du trygt overlade den opgave til os. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores priser.