Hammerum Vognmandsforretning tilbyder levering hos dig af forskellige typer af grus til både private og erhverv. Hvor meget grus vi skal levere er helt op til dig og hvor det passer dig bedst. Vi leverer grus til kunder nær Herning og Ikast. 
Vi tilbyder også levering af sand, granitskærver, muldjord/harpet muld, træ og barkflis. Det er vigtigt for os altid at foretage vores leveringer til aftalt tid og at det opfylder de aftalte betingelser. Du kan derfor altid regne med at få leveret dine materialer til tiden. 

Forskellige typer af grus

Uanset om du skal bruge grus til din indkørsel, gårdsplads eller et andet formål, så er vi klar til at levere grus hos dig. Vi tilbyder grus i forskellige størrelser og farver. Det er helt op til dig hvilken type du ønsker. Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette type grus til dig og det formål du skal bruge grus til. 
Vi tilbyder typer af grus som:

  • Støbegrus
  • Hvidgrus
  • Stabilgrus
  • Vejgrus
  • Singles
  • Drængrus

Den rette mængde grus til levering

Vi har mange års erfaring med at rådgive og beregne den rette mængde grus. Derfor er vi også klar til at hjælpe dig med at finde frem til den mængde af grus, du skal bruge til dit projekt. Du kan være sikker på altid at få leveret kvalitetsmaterialer, når du får leveret materialer fra os. 

Skal vi levere grus hos dig?

Har du udsigt til et projekt hvor du skal bruge grus eller andre kvalitetsmaterialer, så kan vi hos Hammerum Vognmandsforretning sørge for levering hos dig. Vi leverer den mængde grus du ønsker og leverer altid til aftalt tid.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 97 11 61 03, send en mail til info@hammerumvognmand.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.