Hos Hammerum Vognmandsforretning tilbyder vi levering af forskellige typer af sand hos både private og erhverv. Mængden af sand du ønsker leveret er op til dig. Vi leverer sandet til din ønsket adresse i Herning og Ikast området.

Vi tilbyder også levering af grus, granitskærver, muldjord/harpet muld, træ og barkflis. Uanset hvad vi skal levere hos dig, lægger vi stor vægt på at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Derfor kan du altid regne med os.

Flere typer af sand

Der findes forskellige typer af sand alt efter hvilket formål du har med det. Vi kan behjælpelige med sand til eksempelvis indkørsel og sand til sandkasser. Vi tilbyder levering af sand til forskellige formål og hvis du er i tvivl om hvilken type sand, der er bedst til dit formål.

Vi tilbyder levering af:

  • Harpet sand
  • Vasket sand
  • Strandsand
  • Godkendt faldsand
  • Sand og grus til legeplads
  • Levering af den rette mængde sand

Hvis man ikke er vant til at arbejde med sand og grus til daglig, så kan man have svært ved at vurdere hvor meget der skal bruges. Det er her vi kommer dig til undsætning. Vi har mange års erfaring i arbejdet med sand og derfor har vi mulighed for at bedømme og udregne den rette mængde sand der er behov for til et givent projekt.

Ønsker du levering af sand?

Skal du i gang med et byggeprojekt eller et andet projekt, hvor du har brug for sand og andre kvalitetsmaterialer, så kan Hammerum Vognmandsforretning levere sand hos dig. Du bestemmer, hvor vi skal levere det og vi hjælper dig gerne med at finde den rette mængde til dit projekt.

Kontakt os på telefon 97 11 61 03, send en mail til info@hammerumvognmand.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.